Gratis verzending vanaf €50,- & verzending binnen 1 - 5 (werk)dagen

HOME » ABOUT IRIS

Wat leuk dat je Musthaves by Iris bezoekt!

 

Ik ben Iris, 25 jaar & ik woon samen met mijn vriend in Winschoten. (Je bestelling gratis op afspraak afhalen in Winschoten is dus mogelijk!)

 

In de detailhandel heb ik inmiddels 10 jaar ervaring (& diploma MBO 4 Filiaalmanager) maar na 8 jaar werd het tijd om ook iets voor mezelf te beginnen! In April 2020 ben ik Musthaves by Iris begonnen omdat ik sieraden & accessoires echt geweldig vind! Lekker mixen en matchen met wat je zelf leuk vindt, love it! De items die je in mijn webshop shopt zijn dus ook met zorg door mij gemaakt en uitgezocht/ingekocht 'created & selected with love'. Naast sieraden & accessoires vind ik het inpakken van orders en cadeautjes super leuk. Cadeautjes inpakken begon bij mij al sinds ik een jaar of 4 was, aan mijn eigen bureautje.

Elke bestelling die je in de webshop doet wordt dus ook mooi ingepakt! Wil je gebruik maken van de giftservice? Neem dan hier een kijkje!

Ik pak je cadeautjes met liefde voor je in.

 

Qua materialen heb ik (qua sieraden) gekozen voor staal, (dit verkleurt bijna niet en is geschikt voor personen met een nikkelallergie) écht sterling 925 zilver & satijn. Bij sieraden & accessoires vind ik het belangrijk dat het van goede kwaliteit is, niet verkleurt en je hier geen allergische reacties op kunt krijgen. Én het moet er natuurlijk mooi uit zien! Je shopt bij Musthaves by Iris dan ook alleen maar items met kwaliteit.

 

Mocht je vragen hebben o.i.d., let me know! Je kunt het contactformulier hier invullen of een mail sturen naar info@musthavesbyiris.com. Heb je Instagram? Volg Musthaves By Iris op Insta! Daar mag je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen/vraag stellen!

 

Love, Iris 🤍